Skip to content

Projectleider

Nederland, Noord-Holland, WieringerwerfOperations

Functieomschrijving

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer een dag te werken!


Over ons

Binnen HGG doen we de dingen anders. Wij denken en werken buiten de gebaande paden, gebruik makend van alle beschikbare technologie in de wereld van staal. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, resulterend in onze leidende rol in de markt in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. Door innovatie en ontwikkelingen ontstaan andere en betere manieren om onze klanten van dienst te zijn en creëren we nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Onder het mom van ‘samen bereik je meer dan alleen’ wil HGG de bindende factor zijn tussen medewerkers, klanten en partners. HGG gelooft in delen=groeien. Elke dag groeien wij in ervaring, elk project geeft ons meer inzicht en leidt tot nieuwe oplossingen. In de 35 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers hebben passie in het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe producten en diensten. Wij zorgen ervoor om hen in te zetten op de juiste plek zodat zij kunnen excelleren. Zo vormen wij een uniek team en hebben wij plezier en geloof in wat we doen.


De afdeling

Onze afdeling bestaat uit meerdere Projectleiders en een Werkvoorbereider, samen vormen wij de afdeling Projectmanagement. Als Projectleider ben je de spil van elk project en stuur je een projectteam aan. Een team dat ervoor geknipt is om een project tot een goed einde te brengen. Een team dat elkaar aanvult, qua kennis en competenties en elkaar scherp houdt. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de operationele, financiële en technische aansturing van onze projecten. Je zorgt ervoor dat we projecten op tijd, volgens de vooraf gemaakte afspraken, opleveren. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en vindt het leveren van een goede service vanzelfsprekend. Je bent technisch onderlegd, maar ook communicatief sterk en gericht op het realiseren van de wensen van de klant en het realiseren van onze doelstellingen. Voor de uitvoering van de projecten werk je nauw samen met de verschillende functionarissen zoals Sales Managers, Service Engineers, Commissioning en Assembly Engineers, Werkvoorbereiders, Inkopers en de Magazijnmedewerkers. Jullie vormen 1 team en klaren samen de klus.


Wat ga je doen

 • Je bent eindverantwoordelijk voor jouw machinebouw- of retrofit projecten en stuurt een projectteam aan.
 • Je bewaakt de contractuele afspraken en stuurt bij waar nodig.
 • Je zorgt voor een goede afstemming tussen de wensen en verwachtingen van de klant en de mogelijkheden van HGG en fungeert als hun eerste aanspreekpunt.
 • Je zorgt voor het opstellen, bewaken en realiseren van het projectplan en projectbudget.
 • Je werkt actief samen met de andere relevante afdelingen binnen HGG en draagt afgeronde projecten over aan Customer Service.


Ons aanbod

 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een snel groeiend hightech bedrijf en wereldwijde marktleider op het gebied van 3D-staalsnijden en robot techniek.
 • Een goed salaris en een aantrekkelijke winstuitkering.
 • Een prima werksfeer waarin hard werken en plezier maken centraal staat, met elkaar organiseren
  we leuke dingen zoals een BBQ of motortocht.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en meer dan voldoende mogelijkheden om binnen de
  functie en het bedrijf verder te groeien (zowel binnen Nederland als internationaal)
 • Mogelijkheid om deels thuis te werken


Geïnteresseerd? 

Wacht dan niet en solliciteer nu via de button!  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeffrey de Bakker via 0227 504030.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

 • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding richting planning, projectmanagement, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijk beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als projectleider in een internationale en projectmatige organisatie
 • Enige ervaring op het gebied van machinebouw
 • Kennis van projectmanagement, transport, inkoop en planning
 • Goede kennis van MS Office en ERP systeem

of