Skip to content

Online Marketeer

Nederland, Noord-Holland, WieringerwerfMarketing

Functieomschrijving

Houd jij van veel afwisseling en vind je eigen verantwoordelijkheid fijn? Als (online) Marketeer bij HGG is geen dag hetzelfde!


Wat ga je doen?

We willen onze online vindbaarheid continu verbeteren en jij zorgt daarvoor. Jij bepaalt welke online content voor welke discipline geschreven moet worden en krijgt daarin alle vrijheid. Je meet de effectiviteit van de content en onze onlinekanalen en analyseert deze. Je zorgt daarbij voor constante conversie en traffic optimalisatie.

De werkzaamheden zijn veelzijdig: van het maken van een SEO-landingspagina, tot het uitzetten van een mail; jij weet hoe je het aan moet pakken. Daarnaast adviseer je onze buitenlandse kantoren proactief op het gebied van marketing en door middel van een nauwe samenwerking met je marketing- en salescollega’s wereldwijd, zorg je dat HGG nog beter op de kaart wordt gezet.


Wat bieden wij?

 • Een salaris dat kan oplopen tot ca. €4.000,- bruto per maand, exclusief vakantiegeld en een aantrekkelijke winstuitkering;
 • Internationale werkomgeving bij de wereldwijde marktleider op het gebied van 3D-staalsnijden;
 • Veel vrijheid en ruimte om je eigen invulling te geven aan wat je doet;
 • Veel aandacht voor jouw ontwikkeling en ambitie;
 • 27 vakantiedagen met de mogelijkheid om 13 vakantiedagen bij te kopen;
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken en een ruim thuiswerkbudget om een goede en gezonde werkplek in te richten;
 • Een cultuur waarin we elkaar helpen: We doen het samen. Ook staat plezier in en op je werk centraal en worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Vereisten

Wie zoeken wij?

De focus ligt op online marketing, maar bij voorkeur heb je ook affiniteit met content marketing. Ervaring in content marketing is daarom een pré maar niet vereist. Wat je niet weet, kun je bij ons leren.

Wij vragen verder van jou:

 • HBO/ WO denk- en werkniveau en een opleiding in de richting van communicatie/marketing;
 • Minimaal 2 jaar relevante ervaring in online marketing;
 • Jouw communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels, zijn uitstekend.
 • Je bent creatief en denkt buiten de gebaande paden;
 • Je bent van nature nieuwsgierig zodat onze technieken voor jou al snel geen geheimen meer kennen.


Over HGG en jouw team

Wij zijn wereldwijd toonaangevend en marktleider op het gebied van 3D-profilering van stalen buizen, kokers en balken. Dit hebben we bereikt omdat we onze machines en software zelf ontwikkelen waarbij we altijd willen innoveren. Dit kunnen we alleen bereiken als onze medewerkers zich ook continu kunnen blijven ontwikkelen. Daarom vinden we bij HGG jouw ontwikkeling en ambitie erg belangrijk en doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij op de juiste plek zit en met plezier je werk kunt doen.

Natuurlijk ben je niet alleen verantwoordelijk voor alle marketing binnen HGG. Samen met Nienke (Marketing Coördinator) en Pascal (Marketing Content Creator) vorm jij het Marketingteam. Het team is jong en ambitieus en heeft een fijne teamspirit. Daarnaast werk je natuurlijk ook samen met de andere afdelingen binnen HGG.


Ben je enthousiast?

Je kunt direct solliciteren via onderstaande ‘Solliciteer’ button. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nienke Weening via 0227-504127.

of