Magazijnmedewerker

Job description

Heb je ervaring met het beheren van de goederenstroom binnen een organisatie? Vindt je het leuk om ervoor te zorgen dat alle pakketten op tijd de deur uit gaan, onze monteurs direct aan de gang kunnen met hun projecten doordat jij de materialen op orde hebt, en het magazijn er spik en span uit ziet? Wil jij bovendien altijd al deel uit maken van een dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de afdeling Operations office zoeken wij een enthousiaste fulltime Magazijnmedewerker.

Over de functie…
Je draagt zorg voor de complete goederenstroom m.b.t. (kleine) componenten binnen HGG. Je draagt zorg voor de juiste codering en locatie van binnengekomen magazijngoederen. Je maakt klant- en retourbestellingen verzendklaar alsmede pakketten voor de afdeling Customer support.

Je bent de verbinding tussen het magazijn en de werkplaats. Je verzamelt en vult projectkarren op basis van stuklijsten. Je controleert en vult grijpvoorraad aan zodat de monteurs in de werkplaats nooit misgrijpen.

Je hebt binnen deze functie veel vrijheid in aanpak waarbij eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. Je controleert en beheert de dagelijkse magazijnvoorraad en bestelt (waar nodig) zelf nieuwe voorraad. Binnen het magazijn werk je samen met een collega Magazijnmedewerker en een Shipping clerk, waarbij jullie eigen kennis en kunde met elkaar delen.

Over jou…

 • MBO opleiding op het gebied van Magazijnbeheer en/of Logistiek;
 • Ervaring met ERP systemen;
 • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring binnen een projectorganisatie en affiniteit met techniek is een pré.

Je hebt goed inzicht in logistieke processen en werkt gestructureerd en georganiseerd. Je laat je uitdagen door de ad-hoc werkzaamheden te structureren en te zoeken naar passende oplossingen voor deze werkzaamheden.

Als persoon ben je te typeren als zelfstandig, proactief, resultaatgericht en je hebt lef.

Over ons…
Wij zijn het wereldwijd toonaangevende bedrijf in het op maat snijden van dikwandige metalen buizen en profielen in allerlei vormen en formaten. Onze kracht is de combinatie van het ontwikkelen van machines en het doen van snijwerk voor derden. Deze combinatie resulteert in een unieke samenwerking waarbij kennis en ontwikkeling centraal staan.

Doordat alle technologie zelf ontwikkeld wordt, kunnen we een leidende rol spelen in de wereldmarkt van staal snijden. In de 30 jaar dat wij bestaan, hebben we machines geplaatst in alle uithoeken van de wereld. Productie processen worden steeds verder geautomatiseerd, wij proberen hier zo goed mogelijk aan te sluiten door onze machines steeds autonomer te laten werken. Samen met onze klanten ontwikkelen wij ook oplossingen voor hun complete productieproces.

De afdeling Operations office, bestaand uit 5 mensen, is onderverdeeld in verschillende disciplines; project coordination, supply en warehouse. De afdeling kenmerkt zich als een afdeling met een prettige en gezellige sfeer waar veel ruimte is voor eigen initiatief.

Wat wij bieden…

 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een snel groeiend hightech bedrijf;
 • Goed salaris en een winstuitkering;
 • Goede werksfeer waarin hard werken en plezier maken centraal staat;
 • Internationale werkomgeving bij de wereldwijde marktleider op het gebied van 3D staal snijden;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en meer dan voldoende mogelijkheden om binnen de functie en het bedrijf verder te groeien.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘Solliciteer’ button.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ronne Wierdsma via 0227-504030.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Requirements

 • MBO opleiding op het gebied van Magazijnbeheer en/of Logistiek;
 • Ervaring met ERP systemen;
 • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring binnen een projectorganisatie en affiniteit met techniek is een pré.