Skip to content

Financieel Medewerker

Nederland, Noord-Holland, WieringerwerfFinance

Functieomschrijving

Financieel medewerker | Vacature | HGG Group | Wieringerwerf

Word jij onze nieuwe financieel medewerker? Bij HGG werken we aan projecten van €100.000,- tot 6 miljoen euro. Onze klanten zijn verspreid over de hele wereld en actief in diverse bedrijfstakken zoals scheepswerven en bouwbedrijven. Wij bouwen (indirect) mee aan luxejachten, marine- en cruiseschepen, tankers, voetbalstadions, luchthavens, achtbanen en ga zo maar door!


Wat je gaat doen als financieel medewerker

Samen met de afdeling Finance, van in totaal vijf personen, ben je verantwoordelijk voor de administratie van de Nederlandse entiteiten van HGG. Je zorgt voor een kwalitatieve en snelle

verwerking van in- en verkoopfacturen en bankafschriften en het voorbereiden van betalingen. Natuurlijk werk je ook mee aan het maandelijkse afsluitingsproces. Daarnaast voer je controles uit op de urenverwerking en (creditcard)declaraties van onze medewerkers. Je hebt contact met je (internationale) collega’s en met klanten en leveranciers. Door onze internationale activiteiten en verschillende typen omzetstromen is er genoeg uitdaging in deze functie. Je hebt een dienstverlenende instelling en begrijpt hoe je een positieve impact kunt maken in deze rol en daarvoor neem je ook je verantwoordelijkheid. Dit is een brede financiële rol waarbij je direct rapporteert aan de Finance Manager.


Wat heeft HGG jou te bieden?

HGG ontwikkelt zich in rap tempo en ook jij krijgt veel ruimte voor eigen ontwikkeling. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Je krijgt veel vrijheid in hoe jij je werk uitvoert. Je komt te werken in een werkomgeving bij de wereldwijde marktleider op het gebied van 3D staal snijden. Daarnaast belonen wij jou met:

  • Een marktconform salaris met een aantrekkelijke winstuitkering plus 8% vakantietoeslag;
  • Een gezellige werksfeer waarin hard werken en plezier maken centraal staat, met elkaar organiseren we leuke dingen zoals een BBQ of motortocht;
  • Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk en investeren daar ook in;
  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een snelgroeiend hightech bedrijf;
  • Mogelijkheid om tot 40% van je tijd thuis te werken.

Vereisten

Wat vragen we van jou?

Als financieel medewerker werk je nauwkeurig. Ook zoeken we een teamplayer die flexibel is en de juiste prioriteiten weet te stellen. Je toont initiatief en je bent een actieve probleemoplosser en je voelt je thuis in een dynamische en commerciële werkomgeving. Je beschikt over:

  • Een afgeronde financiële opleiding;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent tenminste 32 uur per week beschikbaar
  • Ervaring met Trimergo en AccountView is een pré


Over ons

Wij ontwikkelen en bouwen machines voor het 3D profileren en snijden van stalen profielen. Binnen HGG doen we de dingen anders. Wij denken en werken buiten de gebaande paden, gebruik makend van alle beschikbare technologie in de wereld van staal. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, resulterend in onze leidende rol in de markt in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. Door innovatie en ontwikkelingen ontstaan andere en betere manieren om onze klanten van dienst te zijn en creëren we nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Onder het mom van ‘samen bereik je meer dan alleen’ wil HGG de bindende factor zijn tussen medewerkers, klanten en partners. HGG gelooft in delen=groeien. Elke dag groeien wij in ervaring, elk project geeft ons meer inzicht en leidt tot nieuwe oplossingen. In de 35 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers hebben passie in het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe producten en diensten. Wij zorgen ervoor om hen in te zetten op de juiste plek zodat zij kunnen excelleren. Zo vormen wij een uniek team en hebben wij plezier en geloof in wat we doen.


Kennismaken met HGG?
Solliciteer dan direct via de Solliciteer-button. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Laura Huijbens via 0227 504030.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of