Skip to content

Commissioning Engineer Internationaal

Nederland, Noord-Holland, WieringerwerfAssemble & build

Functieomschrijving

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer een dag te werken!


Heb jij ervaring met het inbedrijfstellen en testen van complexe machines en reis je graag de wereld rond? Wil jij bovendien altijd al deel uitmaken van een dynamische internationale organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Als Commissioning Engineer Internationaal ben je iedere dag bezig met cutting edge technology (letterlijk…). Het is afwisselend! Je kunt bezig zijn met het installeren en testen bij de klant in binnen- en buitenland of je werkt aan machines op onze locatie in Wieringerwerf. Of je verzorgt FAT/SAT testen, je lost storingen op en je voert updates en wijzigingen door. Je bent dus een echte alleskunner, je hebt kennis van elektrotechniek, affiniteit met het toepassen van software én je bent bekend met het opbouwen en opstarten van machines. Je hebt een enthousiaste en servicegerichte houding en je weet je mondeling goed uit te drukken. Op onze locatie in Wieringerwerk bouw je samen met jouw colllega’s machines op en zorg je ervoor dat de machine getest wordt voordat deze op transport gaat naar de klant. Op locatie bij de klant coördineer en werk je samen met de klant aan het plaatsen van de machine en begeleidt je na de installatie de opstart van de machine bij de klant. Daarna train en instrueer je klanten. Je moet dus precies weten waarvoor de klant de machine gaat gebruiken. Na een aantal weken (3-6) rond je de klus af en ga je weer terug naar onze locatie in Wieringerwerf voor een nieuwe klus of een andere reis die natuurlijk vanuit kantoor goed voor je wordt geregeld.Over ons

Binnen HGG doen we de dingen anders. Wij denken en werken buiten de gebaande paden, gebruik makend van alle beschikbare technologie in de wereld van staal. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, resulterend in onze leidende rol in de markt in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. Door innovatie en ontwikkelingen ontstaan andere en betere manieren om onze klanten van dienst te zijn en creëren we nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Onder het mom van ‘samen bereik je meer dan alleen’ wil HGG de bindende factor zijn tussen medewerkers, klanten en partners. HGG gelooft in delen=groeien. Elke dag groeien wij in ervaring, elk project geeft ons meer inzicht en leidt tot nieuwe oplossingen. In de 35 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers hebben passie in het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe producten en diensten. Wij zorgen ervoor om hen in te zetten op de juiste plek zodat zij kunnen excelleren. Zo vormen wij een uniek team en hebben wij plezier en geloof in wat we doen.Ons aanbod
• Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een snel groeiend hightech bedrijf.
• Een goed salaris en een aantrekkelijke winstuitkering.
• Een prima werksfeer waarin hard werken en plezier maken centraal staat, met elkaar organiseren we leuke dingen zoals een BBQ of motortocht.
• Een werkplek bij de wereldwijde marktleider op het gebied van 3D-staalsnijden.
• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en meer dan voldoende mogelijkheden om binnen de functie en het bedrijf verder te groeien (zowel binnen Nederland als internationaal)
 

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘Solliciteer’ button. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dirk de Haan via 0227-504030. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

Jouw profiel/Onze vereisten

  • Je bent in elk geval mbo-4 opgeleid in Elektrotechniek, Besturingstechniek of Mechatronica.
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar (internationale) ervaring als Commissioning Engineer.
  • Je hebt ervaring in het mechanisch en elektrisch opbouwen plus testen van machine (onderdelen).
  • Je kunt je zowel schriftelijk als mondeling uitstekend verwoorden in het Nederlands en Engels, kennis van een 2e buitenlandse taal is een pré
  • Je bent al goed thuis in diverse softwaretoepassingen en wil graag onze zelf ontwikkelde softwaretoepassingen leren.
  • Je vindt het leveren van kwaliteit en een mooi product belangrijk
  • Je werkt klantgericht en vindt het leuk om binnen een team samen te werken en gezamenlijk de klus te klaren voor de klant.
  • Je bent bereid en in staat om regelmatig (20-40%) in het buitenland te werken


of